Professionel fagmand til gulvafslibning

Søger du en professionel og yderst effektiv fagmand til din gulvafslibning? Så er vi hos Mipabyg ApS det helt rette valg for dig!

Vi tilbyder en række af behandlinger til dit trægulv. Dette betyder, at vi hos MIPABYG står klar til at tage os af din gulvafslibning eller anden gulvopgave. Vi vil kære om dit gulv, så du som kunde bliver 100 % tilfreds!

Vi udfører

Afslibning af gulve

Lakbehandling

Ludbehandling

Olie behandling

Maling

Flyttelejligheder

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 08:00 – 17:00

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

VI HAR 5/5 STJERNER

DET SIGER VORES KUNDER OM OS!

Henrik Gattermann
Henrik Gattermann
Læs mere
Fra første kontakt var Mipabyg ApS meget professionelle og reelle i deres approach. De formåede med største enkelhed at omsætte vore ideer til et konkret byggeprojekt hvor der var taget højde for alle detaljer og give en rigtig god og faglig rådgivning i forhold til materialevalg. Byggeprojektet blev udført med en meget høj grad af professionalisme, øje for detaljer og hånsværksmæssig præsicion. De løsninger der undervejs blev valgt og anvendt i byggeprocessen var håndværksmæssigt svære og meget flotte løsninger. Byggepladsen var altid ryddet når den blev forladt for dagen og overlevering og endelig oprydning var til perfektion. Vi takker for et perfekt byggeprojekt, og giver vor bedste anbefaling.
Winnie Maj Nydahl, 3120 Dronningmølle
Winnie Maj Nydahl, 3120 Dronningmølle
Læs mere
Denne gang var det et nyt køkken, som Mipabyg skulle klare, og som de andre opgaver, de har løst for mig, blev det gjort professionelt, alle aftaler blev overholdt, resultatet er perfekt og til min fulde tilfredshed, og mit hus blev efterladt i fin, opryddet stand. Mine allerbedste anbefalinger til Mipabyg!
Preben, 3000 Helsingør
Preben, 3000 Helsingør
Læs mere
Oplevede en god faglighed fra start til slut. De var meget fleksible i opgaven og var gode til at tage hensyn. Det var en opgave hvor der var deadline og grundet dette kom de ind på en lørdag for at gøre opgaven færdig - stor ros for dette. Jeg syntes de havde stor respekt over at være i andet hjem og da jeg ikke normalt har mange gæster er dette vigtigt. Der var en god dialog. Prisen blev overholdt - trods weekendarbejde.
Tidligere
Næste